Integritetspolicy

Det är viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina uppgifter när du blir kund hos oss. Vi hanterar personuppgifter utifrån GDPR.

Personuppgiftspolicy

Persondata som lämnas i samband med att du blir kund hos oss lagras av Trygga klassen/Lotusmodellen AB. Uppgifterna sparas med ditt medgivande som rättslig grund och vi tar fullt ansvar för informationen. Vi använder endast dina uppgifter för att kunna leverera de tjänster du köpt av oss.

När du registrerar användare i Trygga klassen anger du e-postadress och telefonnummer. Vi delar aldrig dina personliga uppgifter med tredje part.

Genom att ge oss dina kontaktuppgifter godkänner du att vi skickar nyhetsbrev och information om Trygga klassen till den e-postadress du har angett. Det går självklart bra att när som helst sluta prenumerera på utskick från oss.

Om du vill veta vilka personliga uppgifter som finns sparade hos oss, eller ändra sparad persondata, har du rätt till det. Du har även rätt att radera uppgifterna om det inte strider mot gällande lagstiftning.